Brillen

 

Brillentrends zijn er altijd – de vraag is: passen ze bij wie jij bent?

Brillen zijn gezichtsbepalend en vaak heb je er maar één. Heel belangrijk dus dat je een bril kiest die goed bij je past. Wil je hiermee ook aansluiten op de brillentrends, dan is dit wat ons opvalt:

Zachte & frisse kleuren
Kleur bekennen met je bril, velen vinden dat lastig in combinatie met de garderobe. Echter, als je een kleur kiest die goed past bij je huid en je haar, dan zit je veilig.

Dunne lijnen en ronde vormen
We zien nog steeds veel dunne materialen en ronde vormen. In metaal, maar ook in kunststof. Het maakt de gezichtsuitdrukking vriendelijk(er) en toont chic. Een dubbele brug mag ook. Voor nét iets meer statement.

Oversized voor durfals
Ook al komt er een voorzichtige trend van kleine brillen, zover is het nog niet. Nu mag het nog lekker groot(s). En als je durft, maak dan een extra statement met een 8-hoekig montuur. Super elegant.

Net als trends in de kleding is het goed om je af te vragen wat werkelijk  bij je past. Als je dat moeilijk vindt dan helpt het team van Struijk Optiek je graag. Dit is namelijk wat wij zo leuk vinden in ons vak:

Dé bril vinden waar jij je prettig bij voelt en het beste past bij wie je bent

.
Maak online een afspraak of bel 078 – 615 37 07. Dan meten we gelijk je ogen en gaan we op zoek naar jóuw allermooiste bril.

 

persoon met bril op op brillentrends pagina
Lindberg