Waar komt de titel inZICHT vandaan?

Als Struijk Optiek delen wij graag onze kennis en ervaring met jou. Niet alleen als je bij ons in de winkel bent, maar o.a. ook via de krant en deze website. De grote variëteit aan onderwerpen die we bespreken, wilden we onder één herkenbare en toepasselijke titel samenbrengen. Al zoekende zijn we op inZICHT uitgekomen.

De wereld in zicht én inzicht krijgen door Struijk Optiek

Voor onze klanten komt de wereld niet alleen letterlijk beter in zicht, we geven ze ook inzicht. Zowel in de mogelijkheden qua brillenzonnebrillen, verschillende soorten glazen en contactlenzen, als in de sterkte die je nodig hebt en de gezondheid van je ogen.

Om deze twee betekenissen zichtbaar te maken, hebben we ‘in‘ cursief gemaakt en ‘ZICHT’ in hoofdletters gezet. inZICHT is de titel die we gebruiken voor zowel onze offline als online artikelen. Een toekomstig Struijk Optiek (mini) magazine, zou ook deze titel kunnen dragen.

Onze krantenartikelen online lezen

Dordt Centraal is één van de kranten waarin we af en toe een artikel publiceren. De meest recente artikelen kun je ook op deze website vinden:

Andere oogvitaminen

Naast zelf veel tips en advies geven, attenderen we ook graag op andere nuttige kennisbronnen. Zoals bijvoorbeeld het Goed voor Ogen informatieplatform, dat zich voornamelijk focust op voeding.

Wist je dat bepaalde voedingsmiddelen extra gezond zijn voor je ogen? Ben je benieuwd welke dat zijn en hoe je er smakelijke gerechten mee maakt? Kijk dan zeker even op deze Goed voor Ogen recepten pagina.

Brillenmeisje

Struijk Optiek eigenaresse Diana Zuidweg wordt ook wel het Brillenmeisje genoemd. Onder die alias publiceert ze van tijd tot tijd een blog en/of mooie klantfoto op haar eigen website, brillenmeisje.nl. We zijn benieuwd wat je ervan vindt, dus reageer gerust op één van de blogs. Je kunt haar natuurlijk ook volgen op Facebook.

Wil je meer weten? Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een mail. Of nog beter: Kom gewoon langs in onze winkel aan de Veerpromenade 23 in Papendrecht. Je bent van harte welkom. Graag tot ziens!