Uw dag vraagt om meer dan één kijkoplossing

07.30 UUR: ONDERWEG MET EEN AUTOBRIL

Het duurt steeds langer voordat het ‘s ochtends licht is en ‘s avonds wordt het steeds eerder donker. Veel bestuurders ondervinden hinder van licht of reflecties in het verkeer. Met name in het donker voelen we ons minder comfortabel achter het stuur. Dit kan ervoor zorgen dat we minder contrast ervaren, situaties moeilijker in kunnen schatten en minder snel reageren. Dankzij een autobril met Varilux Roadpilot kunt u weer met een veilig gevoel de weg op gaan.

09.30 UUR: ALTIJD DIGITAAL MET EEN MULTIMEDIABRIL

De dagen worden weer korter. We zijn weer vaker en langer binnen. Hierdoor gebruiken we onze smartphones, tablets, computers en tv’s ook weer volop en het liefst tegelijkertijd. Om te lezen, te werken en te ontspannen. Kortom, om te leven. Al deze elektronische apparatuur vraagt wel om de nodige inspanning van uw ogen. De multimediabrillenglazen van Varilux DigitimeTM zijn speciaal ontworpen voor uw digitale levensstijl. Zij bieden uw ogen ontspanning en houden rekening met alle afstanden waarop u uw smartphone, tablet, computer en tv gebruikt.

12.30 UUR: BESCHERM UW OGEN MET EEN ZONNEBRIL

Specialisten roepen het steeds vaker: ‘zorg voor goede bescherming van uw ogen!’ Ook in de winter is het belangrijk om uw ogen goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. En wist u dat tot wel 50% van de UV-stralen via de achterkant van het brillenglas de ogen kan bereiken? Kies daarom voor zonneglazen met een Crizal® Sun™ UV-coating, dan worden zelfs de UV-stralen via de achterzijde van het brillenglas geneutraliseerd.

17.30 UUR: ACTIEF MET EEN OUTDOORBRIL

Kunt u ook zo genieten van een mooie herfstdag? Wandelschoenen en windjack aan voor een stevige wandeling of gaat u liever voor een actieve sporttraining? Of u nu houdt van fietsen, wandelen of sporten, een outdoorbril past erbij. De speciale brillenglazen zijn gemaakt van extra sterk materiaal en hebben een kwalitatieve krasbestendige en vuilafstotende coating. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor zowel uw binnensporten als buitenactiviteiten!